1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN


Dah pukul 11 lebih, diriku tak peduli,
Mestilah layan 1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan tidur dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.


Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi peminat blog INI

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

Tak lama lagi entry ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya nak tag kengkawan yang berpeluang untuk menang

_ cempaka kuning | cutemum _

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :) 

lotsa love, Joel.

5 comments:

  1. teehee~ lawatan rasmi dari pihak penganjur. thank you sudi join. menarik entri ni. ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah! anda pemenang giveaway hajar hasan. http://hajarhasan.blogspot.com/2011/05/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...