AHM COLLECTION

Pada suatu hari, Daniel berjumpa dengan rakannya yang bernama Rikael setelah beberapa tahun dah tak berjumpa. 'Daniel, lama tak jumpa!,' kata Rikael. 'Betul tu! Rindu dengan kau, bro! So, awak buat apa sekarang ini?, jawab Daniel. 'Sebelum kita berbual, jom pergi cafe tu so that lagi senang nak berbual,' kata Rikael sambil memunjukkan ke sebuah cafe yang berdekatan. 

Daniel & Rikael menuju ke sebuah cafe yang dinamakan Siti Payung Cafe. Disitu mereka telah berbual sepuas-puasnya sehinggalah Rikael tertarik melihat baju yang dipakai oleh Daniel. 



'Wah Daniel, cool la baju awak tu! Mana awak beli? Saya pun baju macam tu,' kata Rikael. 'Oooo, thanks sebab puji. Saya order kat sebuah blog ini. Dekat blog itu macam macam awak boleh order .. Pakaian, mug, cushion, puzzle dan macam-macam lagi!, Custom made, u know! Boleh print punya ! Memang best!,' jawab Daniel. 'Apa link blog yang awak katakan ini?' tanya Rizael. 'Ermm.. saya tak ingat la. Ermm, apa kata kita ke office saya kejap. Kita pergi ke blog tu. Nak tak? Lagipun hari inikan bukan hari kerja. So, tak adalah kerja nak dibuat. Office pun dibuka everytime' kata Daniel. 'JOM! Saya memang berminat nak order baju macam tu. Mug dan yang lain-lain tu pun macam menarik', kata Rikael. 'Ok, jom!'.

Dua sekawan itu pun menuju ke office Daniel yang terletak beberapa kilometer dari cafe tersebut. Setibanya mereka dalam office Daniel, Daniel telah mencari link blog yang berkenaan. Setelah mencari selama beberapa minit, Daniel jumpa pun link blog tersebut. Blog tersebut dipanggil AHM COLLECTION.

'Haaa, ini pun dia! Biar saya explain sikit pasal bussiness yang ada kat blog ini' kata Daniel ............... dan Daniel pun explain tentang blog itu.. Rikael sangat tertarik dengan collection printing gift yang ada dalam tu dan terus membuat tempahan untuk seisi keluarganya ...

TENGOK TU ! DANIEL DAH TERTARIK ! :) 
ANDA TAK TERTARIK KE ?
|
|
|
|
|
v

AHM COLLECTION menyediakan perkhidmatan mencetak gambar dan design (background & tulisan) pada produk yang dipilih sendiri oleh anda secara seunit dan borong pada harga yang sangat menarik. 
Produk kami amat sesuai untuk dijadikan cenderahati pada 
hari lahir, reunion party, hari guru, hari perkahwinan dan cenderahati syarikat. 
Semuanya dibuat khas mengikut kehendak dan citarasa pelanggan sendiri. 

Marilah cik adik, marilah kengkawan,
Beli barangan yang terdapat dekat sini,
Kalau sudi, silakan bawa kawan-kawan,
Pasti semua akan tertarik dengan barangan disini.

antara barangan yang menarik & awesome ~>




- PUZZLE -

dan macam-macam lagi !
SEMUA BOLEH DIJUMPAI DI  
PASTI ANDA TERTARIK ! :D

banyakkan barangan yang ditawarkan :) 
Jangan lepaskan peluang yang istimewa ini ..

marilah kita bersama-sama,
Menempah barangan menarik di blog ini,
Marilah ke sini, jangan ke sana,
Kerana barangan menarik ada di sini ;)

Macam mana nak buat tempahan ?

Senang saja ! 
~~> cari saja button 
 di sebelah kiri blog AHM COLLECTION
disitu, anda akan diajar cara untuk membuat tempahan & pembayaran.
Sangat mudah ! :)

so, bila lagi kalau bukan sekarang ?
Mari berbeli belah di AHM COLLECTION ..
pasti tiada yang rugi ! 
Orang yang rugi adalah mereka yang tak pergi :p
Anda akan mendapat barangan yang AMAT menarik 
dengan harga yang agak berpatutan


dari Sarawak, diriku promote AHM COLLECTION,
Dengan hati yang sangat gembira & berangan,
Jom join GiveAway ini, it's still on,
Jangan lepaskan peluang untuk mendapat barangan. ;)

JOM KE ~>


sekiannn :) thank u !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...