Contest : Gambar DesktOp Lappy !


- tekan banner kalau nak join -

scroll down pleaseee ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

- inilah gambar destop lappy saya - 

lawa tak ? minta pujinyerrr .. terok2 ! :p
okay, kalau kmorg tahu ..
maksud gambar tu adalah .. 
JOEL INTERNET
dari kiri ke kanan ~>
yg 1st tu gmbr saya .. 
yg second, sapalah yg x tau .. gambar lah .. 
yg ketiga tu .. beberapa website dalam Internet yang saya suka .. 
facebook, blogspot, tumblr, youtube, twitter, flickr, dll :) 

gadgets pula saya susun betul-betul .. 
yang penting disimpan di sebelah kiri, file yang tak berapa penting kat sebelah kanan .. 
saya memang suka simpan bnyk gadgets/icons kat desktop sebab nak senang :) 
tak perlu nak buka file ni, file tu ..  hehehe..

kenapa saya pilih gambar ini ? 
sebab gambar itu menunjukkan sebuah fakta yang amat besar bagi saya .. 
saya ni memang pengguna internet yg sangat aktif .. 
impossible ada hari yg saya tak guna internet :D
Kalau on internet, woahhh, sampai 10 jam pun boleh .. 
MUAHAHA ! :)

nak tag ~>  

Tamat : 14-05-2011
THANKS ! ;)

2 comments:

  1. wah mkn tdo mndi semua internet ye..

    hehe tq join bro~

    ReplyDelete
  2. kalau tak guna internet pun, xde padam .. biar on so that kalau nak pakai, tak yah susah2 nak on lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...