CONTEST SEHATI CWL & FARA

- sila tekan banner yang fulamakk cantik kat atas kalau nak join -

H E L L O !
Saya nak join CONTEST SEHATI CWL & FARA sekarang juga :D

harap-harap saya dipilih bagi wakil lelaki .. 
HIHIHI :p

CWL & FARA, sila pilih saya .. hahaha :)
okay, saya dah jadi follower kedua-dua blog itu ~>


kedua-dua blog memang awesome sangat

 diriku kini berasa sangat resah,
untuk menyertai GA yang ini,
kenapakah diriku ni sedang resah?
Sebab aku takut kalian tak sukakan diriku ini.

Saya berharap CWL & Fara sukakan gambar saya .. 
nervousnyerr nak show :D

Diriku ini bukannya seseorang hensem,
Oleh sebab itu, aku bukanlah budak popular,
tapi kita tidak perlu tengok muka hensem,
yang perlu kita tengok, hati manusia itulah.

setuju tak ? :)


.. dup dap dup dap dup dap ..


gambar aku yang dipertaruhkan ~>

gambar di pantai. 
Bersiar-siar sambil menghirup udara yang nyaman 
bersama adik-beradik tersayang. 
One of the best day ever  

gambar ini gambar diriku,
semoga CWL & Fara sukakan gambar ini,
Jika aku menang, hadiah diberi ke kakak aku,
Sebab saya sayangkan kakak aku ini.

tag : yvonne | yasmin | nureeen | anathasha |
*korang join cepat-cepat*

tarikh tutup :
1/5/2011

dah nak tengah malam, tutuplah mata,
Agar esok boleh teruskan kehidupan ini, hari ini merupakan hari yang mantap,
berjaya juga diriku sertai GA yang ini.
sekian, terima kasih :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...