"GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"


helllllo :) 
nak join GA ni pula .. 
A GA by

kalau anda nak join .. 
sila click banner yang hebat mahu mampuih kat atas tu 
atau click saja kat SINI

PENDAPAT SAYA TENTANG BLOG MEREKA ~>

pergi ke pasar, nak beli ikan,
sampai kat pasar, terbeli pula kuih,
blog Nelly cantik, saya sangat sukakan,
memang sangat menarik, saya boleh mampuih !

Blog ini memang cantik, menarik, saya tertarik, ianya memang the BOOM ! 
dengan colour merah dan hitam, perghhhh, siapa yang tak tertawan ? 
*cuma org yang takde sense of colours* 
apa lagi ? ohya! dari segi entries dia, semakinlah saya mau mampuih .. :) 
widgets, tak perlu dikatakan lagi .. memang menarik :) 
kalau saya diberi peluang untuk memberi markah dari 0-10, 
I will totally give a full 10. :) 

thank you.


dari Sabah ingin ke Sarawak,
 pergi kedai, order kopi secawan,
blog cool, kepunyaan awak,
yang ini, kepunyaan Mas Ahmad Safwan.

blog ini pula .. 
sekali pandang, confirm akn dtg selalu :) 
cool & awesome gilerrr ! 
terutamanya semua widgets-widgets, gambar-gambar itulah .. 
perghhh, jeles habis saya :p
dengan tema biru & putih, wahhhh .. hebat hebat !
header pun memang number 1 lah ! 
mcm xde saja kecacatan dlm blog tu .. 
entries, awesomeee.. 
semuanya pun awesomeee ! 
SKALA 0 - 10 .. totally 10 ! :)

thank you. 


BOTH ~~> KEEP ON BLOGGING ! :)

Kenapa nak JOIN Give Away dari Nelly dan Mas ?
 
Nak try luck lerrr :) siapa tahu rezeki saya da kat GA ini kan ? 
memanglah saya nak dapat hadiah dari mereka sebab dah lama tak diberi hadiah .. 
kesiannn saya ... huhuhu .. 
2nd, nak berkenalan dngn Mas n Nelly :) 

><><><><

tag ~~>  
sekian, thank you. :) 

7 comments:

  1. wah ..siap pantun ! ! kreatif !
    wish u luck !

    ReplyDelete
  2. tahniah la u menang GA mas & nelly =)
    congratz..i jeles =( haha

    ReplyDelete
  3. tahniah...coz bjya menambat hati nelly n mas dlm GA nih :)

    ReplyDelete
  4. norlida : thanks ! alllla, x yah le jeles. next time mungin rezeki norlida pula. ;D keep trying !

    yana : thank u very very very very much ! :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...