Contest Mimik Muka Paling Kelakar

- tekan banner kalau nak join -


Syarat-syarat :
1)      Mestilah pengikut blok JOM GELAK.
(law blum follow tu,paham2  la)
2)      Buat satu entry sal contest nie. Dalam entry tu msty ada info/syarat pertandingan.
(entry pnjang2 pun xgna law gmbr x klakar..)
3)      Copy code diatas dan letakkan dalam entry yg korng buat tu dan diside bar anda.
4)      Gambar tu xkisah nk individu or berkumpulan tp gmbr anda msty ada.
(law gmbr ramai2,pastikan kelakar semua,law sorg xklakar automatik out)
5)      Yang paling penting hanya sekeping gambar sahaja dibenarkan.
(klau letak lebih dri sekeping,penyertaan akan dibatalkan)
kenapa : sebab nk bg adil and senang juri menilai.
6)      Sila tinggalkan url/link entry korng tu pada ruangan komen dibawah.
(law msuk tp xde url/link entry korng kt ruangan komen dibawah, bermksud anda tidak menyertai)

nie syarat yg paling penting : mesty tag sekurang2nya 3 rakan blogger anda
(lagi banyak lagi cantik..make sure org yg anda tag tu tahu dia kena tag)
Hadiah (mestilah ada hadiah sbb ini pertandingan)
Buat permulaan, hadiah bernilai
1)      Tempat pertama   : Topup RM 15
2)      Tempat kedua      : Topup RM 10
3)      Tempat ketiga      : Topup RM 5

p/s : nilai hadiah nie akan bertambah bergntung pda penyertaan. 
Kalau mendapat sambutan, nilai hadiah nie akan meningkat. Maybe jadi :-
1)       Tempat pertama  : Topup RM 30
2)      Tempat kedua      : Topup RM 20
3)      Tempat ketiga      : Topup RM 10

mungkin nilai hadiah tu akan terus bertambah.  
kesimpulan disini,hadiah bergantung pada jumlah penyertaan.

juri2 trdiri daripada ............................................
(xde bodek2 or pilih kasih sbb juri yg dilantik dh berdaftar ngan SPR, BPR, UPSR, PMR & smua ada R kt blkang)

syarat tambahan : 
boleh mnggunakan software editing gmbr tp keutamaan diberikan kepada gambar yg nature

bukti dah follow ~>

dupdapdupdap .. hati berdebar ..
okkk, gambar yg sy pertandingkan ~~~~>


ni gambar saya masa pergi birthday party kawan saya kat rumah dia .. 
ada seorg kawan saya ni ... betul betulllllll nak ambil gambar ... 
sampai memaksa saya .. 
so, sebab dah sakit hati ........
NAHH ! AMBIK KAU SENYUMAN AKU NI ! :p 
HAHAHA ! 
semua org ketawa berbahak bahak macam 
nak pengsan lepas tngk gambar ini .. 
saya pun ketawa sekali :p

harap mimik muka saya ni cukup kelakar .. kelakar ke ? macam x je ;( 
tapi yang penting, dah join dngn penuh semangat kan :)
harap-harap mimik muka saya yang dipertimbangkan .. bukan badan sekali :p
sebab bnyk peserta lain dngn badan sekali kelakar ..
tapi contest ni kan contest MIMIK MUKA paling kelakar .. hehehe !


okay, nak tngk mimik muka paling kelakar korng pula ~>

sekiann .. thank you !

2 comments:

  1. jom join 1st GiveAway by Wan Myzura Collections & letak CikMisi as ur referral k..WAJIB join if belum k…hehehe

    ReplyDelete
  2. hey2.. that place look soooo familiar.. >.<

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...