1st giveaway Colours Of Melody

H E L L O !

Orang berbudi, kita berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, harus berusaha,
Mari kita bersama-sama join GA ini.

Bersama-sama we can do it,
Kalau ada masalah, just ask me,
So, kamu tanya 'what time is it ?'
saya akan jawab ~> it's Giveaway Time !


Sombong, kedekut dan juga dengki,
Janganlah diri kita bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join GA ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Saya sedang syiok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI
* follower C.O.M yang ke-18 ;) *

Saya dah add fb Colours Melody 
+ dah like fb fan page sekali  


saya dah share kat FB juga ~>
 weeee ~

Hadiah-hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Berharap Alice memberinya kepada diriku ini,
Nah tahu apa hadiahnya ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
><><><><
Padini's Outfits  
Body Shop's Perfume
Garnier's Products  
><><><><

Wondeful owner, Alice membuat Giveawaynya,
Hadiah-hadiah yang ada amat disukai oleh aku,
Kalau bukan diriku yang menggunakannya,
Pasti diberi kepada adik-beradik kesayanganku. 
 
Menarik sungguh Giveaway yang ini,
Diri aku ini sanggup berpantun seperti ini,
Marilah kengkawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
orang yang rugi, cumalah mereka yang tak sertai. HAHAHA :D

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 
_ Nureen | Cute Mum | Annis | Mia | Shaizhar _

nahh, saya buat khas untuk pemilik C.O.M ~~~>
semoga Alice success dalam apa-apa 
saja terutamanya business Alice 


Ini aku, namaku Joel Leslie Anyie,
Ingin mengakhiri entry aku yang ini,
If you don't join, awak rugi, Seriously !
Kalau tak join, rugilah diri anda nanti.

senyum selalu ! :)

sekiann .. terima kasih ! :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...