Aromatherapy bear utk 3 org bertuah

- sila tekan banner yang comeyy kat atas ni kalau nak join -

Hey, malam ni saya nak join GA by Nana

saya nak bear yang comey tu sebab saya nak gantung kat dalam kereta family. Mesti comel kalau disimpan kat dalam kereta ;)
semoga Kak Nana nak bagi saya bear tu ..
ermm, kalau kak Nana bagi saya, mesti HAPPY terlebih HAPPY nanti 
+ berharap agar Kak Nana bagi tu sebagai tanda 
penghargaan saya pernah join GA 11 siri 5 :D 

malangnya, saya tak menang untuk GA 11 yang disponsor oleh Nana D:
oleh sebab itu, semoga Kak Nana nak bagi bear ni kat saya. 
mesti bersyukur kalau dapat. 
lagipun, antara bnyk2 GA saya join, yang ini sajalah saya bersungguh-sungguh 
membuat entry yg agak menarik walaupun tiada dalam syarat. :)

Senyum lebar apabila membayang patung bear itu,
Dibayang sedang digantung di dalam kereta family aku,
Menaip entry sambil membayang kecomelan dan wangian bear itu,
Berharap agar Sis Nana memberikannya kepada diriku.

~~~> JOM JOIN GA INI SEBELUM 12.5.2011 <~~~

sekian .. terima kasih :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...