Entry ucapan terima kasih ;)

H E L L L O ! 
since blogger yg okay, first sy nak post ttg kemenangan sy dalam GA n Contests. 
Tapi sebelum tu, saya nak ucapkan 
TERIMA KASIH YANG BERJUTA JUTA PUN TAK CUKUP 
kepada penganjur-pengajur Contests and Giveaways yang telah sy sertai. 
Oh, saya nak ucapkan sorrrry sebab lambat buat entry ucapan terima kasih ni . ;) saya nak mula ni ..
sy beritahu scr random ye. x ikut urutan sbb s nak buat scr pukal ;)

list kemenangan ~>

yg 1st,
CANTIKKANNN ;D 
kain tu selamat diterima & kini disimpan di dalam bilik kakak sy ;)
wahhh, yg ni sy dpt melalui
Hammieheartshoppe : 4th batches giveaway 
sila tekan SINI kalau nak tngk entry sy utk GA tu.
thank youuuu !

><><><><><

Yang kedua,
saya dapat top up RM10 (sy bagi abang) and 
keychains + FM dari Melaka
.. dari siapa ?
menang keychains & FM ~> RESULT SINI
top up RM10 ~> RESULT SINI
thank you Shaizhar ! I laff the prizes !
*semua hadiah dah sampai*

><><><><><

 ni satu saya betul-betul tak sangka saya menang ;D

saya menang
wallet Quick Silver + beberapa note money :D
result ~~> TEKAN SINI

wahh, serius x sngka actually dpt menang GA ni sebab 
banyak giler yg join. seriously berterima kasih dan bersyukur atas kemenangan ni ;) 
saya menang bagi pihak lelaki .. hehehehe :D
thanks Mas & Nelly ! keep blogging ! ;D
* yg ni blom terima lagi *

><><><><><

next, 
lucky winner number 10 dngn number 86 
apa yg saya dpt ? saya dapat
salah satu drpd patung koala yg kiut diatas :D

hihihihi, thank you cik zai penang ! ;D
*yg ni blom sampai*
><><><><><

next, saya jadi pemenang bagi
saya jadi pemenang kreatif ;)
saya dapat ~~>
Lanyard dari Movie World Gold Coast, Queensland, Australia

wahhhh, giler .. 
saya menang brg luar negara, babe ! 
awesomee ;)
full result, sila tekan SINI
thank u very very much Mr. Jocko ! ;)
*yg ni blom sampai juga*

><><><><><

seterusnya
saya jadi salah atu drpd lucky 20 winners bagi
sToriesfor3boys 1st Giveaway
result full ~> SINI
apa yg saya dt utk GA ni ? blom pasti lagi :D 
suprise suprise . hehehe .. 
ni number saya ;)

thanks storiesfor3boys !
* blom sampai*

><><><><>

uuu, ada lagi lah .. hihihihi ..

kali ni sy menang ~>

jadi salah satu drpd pemenang bg entry yg menarik ;) 
sy dpt cenderamata khas .. uuu, excited ni ;D
Agak-agaknya apa yg saya dpt ? hehehe, sabooo je la ;D
full result ~> SINI
*blom trima hadiah ni*
thanks Hajar ! ;)

><><><><><

yg terbaru adalah ~>

jadi lucky winner bagi 1st Giveaway By Syima Emi ;)
hehehehe, saya menang shawl. confirm bg kakak ;)
mesti kakak suka :D
full result ~> SINI
thanks Syima !
*blom trima lagi*


okay, saya rasa tu je kot. semua ni kemenangan setakat ni. 
Ini kemenangan melalui blog yg ni ;) 

THANKS SEMUA ! MAY GOD BLESS U ALWAYS ! 

sekiannn ;)

3 comments:

  1. JOEL! the wallet.. SO NICEE!! eeii!.. jeles me see... once arrived, use to school, k... i wan to see real life, i wanna see, feel, experienced, touch etc. (ketara xcited for you) >.<

    ReplyDelete
  2. JOEL! the wallet.. SO NICEE!! eeii!.. jeles me see... once arrived, use to school, k... i wan to see real life, i wanna see, feel, experienced, touch etc. (ketara xcited for you) >.<

    ReplyDelete
  3. ahhahahaha .. michelle michelle .. ok, i will.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...