Fiqaliqa Fashionista 1st Giveaway

- tekan banner yg kiut miut kat atas ni kalau nak join -

H E L L O !
Saya nak join Fiqaliqa Fashionista 1st Giveaway sekarang juga :D
 
Dengan perasaan yang sungguh gembira, 
 saya nak join GA ini & .... 
SAYA BERHARAP UTK MENANG ! 
weeeeeee ~
* hopefully dapat menang GA ini *


Hari ini bukan hari yang sunny,
Hujan yang turun bagaikan shower,
Saya ingin berkawan dengan ,
Jadi diriku pun telah menjadi follower.

potpetpotpet-ku :
reason sy nak follow blog fiqaliqa fashionista adalah utk merapatkan lagi hubungan sesama bloggers di negara tercinta, Malaysia ;) tak rugi nak berkawan dgn bloggers di Malaysia. Kita Malaysians kan hidup 1 Malaysia :D Selain tu, sy follow nak join Giveaway ni sbb ada tertera dalam syarat. Tapi, kalau xde Giveaway ni pun, sy follow jugak sbb nak berkawan & nak dpt pangkat 'model runway' hahaha ;) 

Marilah adik-adik, marilah abang-abang,
Supaya rancangan diteruskan dengan meriah,
Kita sama-sama sertai, janganlah membangkang,
 
 it's tagging time now ;D
nak tag ~> 
Annis | Michelle A. | Syu90 | Shaizhar 
JOIN, JGN TAK JOIN !

tarikh tutup ~>
17 Mei 2011
 
I'll be there when u need me :D
 
sekiannn, terima kasihhh !

2 comments:

  1. maseh join, nanti saya up nama ye dlm list ye, thanx ! gud luck :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...