First Giveaway Ame Dan Aneff

* tekan banner yg cute giler giler ni kalau nak join *

S E L A M A T    P E T A N G   !  ; )

pada petang yang sunyi tetapi indah ini, 
izinkan saya untuk sertai First Giveaway Ame Dan Aneff ;)

'Dimana banner untuk GA yang dianjurkan itu?'
You just have to go up and it is not at the below,
sebelum dirikan beri komen kepada blogs itu,
izinkan diri saya tunjukkan bukti dah follow.


saya takkan kutuk blog INI & INI walaupun telah diberi peluang sebab saya bukan orang yang macam tu. Saya cuma memberi komen untuk kebaikan kita bersama. Lagipun blog(s) saya pun bukannya perfect dan banyak juga kecacatan di blog-blog saya. Jikalau komen saya didapati agak offensive atau menyakitkan hati, tolong memaafkan diri saya ini. Saya pun manusia biasa, tiada manusia yang sempurna.

okay, comment bagi blog AME

Ame, blog awak ini sangat teratur dan saya sangat sukakan blog yang kemas seperti itu. Yang saya nak comment sikit adalah dari segi header. Header bukannya tidak lawa. Cuma macam tak 'cun' dengan blog Ame yang berwarna putih .. Header blog gelap pula warnanya. Cuba buat header lain + header itu mestilah kena-mengena dengan tagline blog Ame iaitu ~> it's my life, the confession ! Isi blog sangat bagus sebab entries dia menarik & worth time spent ;)

next, comment untuk blog ANEEF pula..


wahh, blog awak sangat menarik. Yang saya SANGAT sukakan pasal blog Aneef adalah blog Aneef ada personaliti tersendiri. Blog Aneef bertemakan kucing. Cute + sangat kreatif ;) Comment sikit adalah dari segi background and widgets. Background blog Aneef, sejujurnya, langsung tak menarik :( Putih plain yer. Cuba Aneef tukar background .. mesti perghhhh, menarik .. cari jer background kat thecutestblogontheblock ke, pyzam ke, dll. *cuba cari yang 'kekucingan + tak menyakitkan mata* Next, widgets .. widgets blog Aneef sikit sangat tapi entry banyak. Perbanyakkan lagi widgets blog Aneef .. 

>>>>> sekian saja comments saya <<<<<

Korang dua never stop blogging, okay ? 
Bersama-sama kita majukan dunia berblogging. 
Buatlah yang terbaik dalam kehidupan agar kita mampu 
membanggakan diri sendiri, keluarga, masyarakat & negara. 
And, don't stop believing yang kita mampu lakukan 
sesuatu asalkan ada usaha & semangat yang kental ;)

NAHH, ni gambar 'saya' sdg ckp sesuatu kpd Ame & Aneef :D
* lukisan yg hodoh tak bermaksud pelukisnya juga begitu *

saya nak korang join juga ~> 
Annis & Michelle A.

saya BETUL-BETUL nak menang sebab saya rasa saya telah 
berusaha untuk melayakkan diri dalam GA ini ;)

sekian, terima kasihh ! <3

4 comments:

  1. salam . kami datang menjenguk entry giveaway . terima kasih ya sudi join . kami hargai sangat sangat . stick with our blogs untuk mengetahui segala perkembangan giveaway ini ya .thanks again . :)

    omjayy . thanks for the words . of coz both of us will never stop blogging . you too okayy . :)

    ReplyDelete
  2. salam :)

    Ame wakil kami berdua ingin mohon maaf atas kesulitan yang kami hadapi baru-baru ni . Insyallah , hadiah akan di pos secepat yg mungkin . Segala kesulitan amat kami kesali .

    mohon maaf sekali lagi .. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...