GiveAway AreGya

- sila tekan banner yang dibuat dengan 
LOVE kat atas ini kalau nak join -

SHOW ME SOME LOVEEE !
 - tagline best friend aku -

 Okay, kali ini saya nak join GiveAway AreGya :)

Pada hari Rabu yang kosong & sunyi,
Duduk di rumah, tak tahu perkembangan terkini,
Tetiba terdengar chatbox sedang 'berbunyi',
Rupa-rupanya Cik Misi suruh aku join GA ini.
 
THANKS CIK MISI SEBAB TAG AKU
SEMOGA KITA BERDUA BERTUAH 

Dari Sarawak, diriku join GA ini,
Dengan semangat yang ingin menang,
Semoga Puan AreGya memilih diriku ini,
Pasti diriku gembira dan 'berhati senang'.
hihihi .. berhati senang ~> senang hati.

 dcDiriku join GA yang awesome ini,
Dengan hati yang amat gembira,
Kerana diriku sertai GA yang ini,
Telah aku menjadi follower blog AreGya.

Bulan Mei bulan disukai AreGya,
Semoga bulan Mei, bulan yang baik,
Bulan Mei memang disukai saya,
Kerana bufday aku pun pada bulan ini.

*ringtone MSG berbunyi, u received one message from Joel*
Semoga hubungan AreGya serta suami berpanjangan selama-lamanya & 
saya berharap agar kalian sekelurga akan dicurahkan kebaikan 
sentiasa di dalam apa-apa pun yang dilakukan .. and ofcourse, semoga kalian bahagia selalu .

*berbunyi skali lagi*
Dalam bidang blog ini, memang susah .. 
Sebenarnya nak ada nyk followers pun tiada gunanya .. 
Yang penting, pembacanya. 
Cuba fikir ~> kita bnyk followers tapi sikit jer pembaca. Berguna tak ?.. 
Apa-apa pun, semoga MAJU JAYA dalam bidang blogging .. 
and NEVER STOP BLOGGING ! ;D

Entry ini tak lama lagi akan siap,
Tapi sebelum tu, aku nak buat sesuatu,
Sebelum entry ini akan siap,
Aku nak tag kawan-kawan.

Annis | Nurin | Yasuke | Cute Mum | Michelle

korang, sila join selelum 11/5/2011 ;) terima kasih.

ERMM, okay, semoga puan pengajur menyukai entry ini .. 
sedaya upaya buat .. hehehe. dan saya berharap agar 
AreGya memilih aku .. ;)

sekiann, terima kasih.

4 comments:

  1. hye..tq tau cz join..nt semak name ye.. =D
    teror tul berpntun huhu

    ReplyDelete
  2. ok :) you're welcome n thank u skali lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...