Le Beau Monde Giveaway

*sila tekan banner yg menarik di atas kalau nak join*

H E L L L L L L L L O ! 

nak join Le Beau Monde Giveaway hari ni :D

WAHHH, giler excited join GA yg ni 
lebih-lebih lagi, syaratnya senang mcm ABC je. 

hopefully sy dipilih utk jadi pemenang bagi 

okay, saya dah follow blog penganjur ~>
wahhh, sy follower ke-300 ler. 
mesti ada hadiah ni .. hihihi 
+ dah like kat FB

hari ini hari yang dinamakan Sabtu,
Meluangkan masa terluang dengan dirinya,
berharap diriku pemenang nombor satu,
number 2 and 3 pun tiada masalahnya. ;)

hadiahnya, buat mulut tak tertutup ~~~> :O---

Hadiah pertama : hadiah bernilai RM30++
Hadiah kedua : hadiah bernilai RM20++
Hadiah ketiga : hadiah bernilai RM10++
 
 menarik kan ? sila join kalau nak menang ;)

Dalam beberapa minit, entry yang ini akan siap,
Berharap diri aku ini ada peluang untuk menang,
Tetapi sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Kenalah tag kawan yang berpeluang untuk menang.
 
Syu90 | Yasuke | Annis
* ketiga-tiganya pompuan *

tarikh tutup ~>
pukul 11.59 malam 29 MEI 2011 (hari AHAD)
 
 
sekiann, terima kasih ! <3

2 comments:

  1. hi dear, TQ for participating.. good luck.. ^^

    wah, siap ngn pantun lagi.. =)

    ReplyDelete
  2. sbb sy nak mng .. hehehe. k, welcome;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...