e.L.e DeSiGn 1st giveaway



Dah pukul 5 petang, diriku tak peduli,
Mestilah layan e.L.e DeSiGn 1st giveaway dulu,
Kalau kengkawan Joel ni menyukai GA ini,
Jangan makan malam dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan seriously nak join,
Just click banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Saya sedang menikmati keharuman flower,
Sambil sibuk menaip entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower,
Nah, inilah bukti dah jadi peminat blog INI

Pak Ali memancing pada hari yang panas terik,
Rakannya, Pak Ismail memelihara seekor itik,
Kalau anda sedang mencari barangan menarik,
di ele2design ada handmade crafts yang amat cantik.

Puan Siti mengandung, rasa mual-mual,
Encik Ismandi pula merupakan suaminya,
Keychain yang awesome ada dijual,
Pasti diri anda semua tertarik dengannya.



Keychain yang ada sangat menarik,
Apa lagi yang dijual oleh si Qienah ini ?
Pencilcase yang menarik pasti tertarik,
Perghhh, cantik gilerlah pencilcase ni !


Roti bakar je ? bersyukur, asalkan ada,
Mereka yang sangat miskin, lebih kesian lagi,
Selain keychain dan pencilcase, apa lagi ada?
Coin purse, sarung kotak tisucharm & macam-macam lagi ! 

Saya simpulkan yang handmade crafts by Si Guru, Qienah  ~>
WONDERFUL | COLOURFUL | AMAZING | KREATIVE

HAPPY BELATED TEACHER'S DAY & HAPPY BIRTHDAY !

SEMOGA BERJAYA DALAM KEHIDUPAN, 
SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI, KEKAL BAHAGIA 
DAN DIANUGERAHI UMUR YANG PANJANG ;)

Saya sangat sukakan handmade felt sebab ia 
menceriakan lagi kehidupan saya sebab 
warnanya cantik, design menarik & kreatif ;)

beberapa ideas buat kak Qienah. Hopefully dapat membantu 
  1. Buat banyak promosi, beri free gifts selepas setiap pembelian, beri harga yang menarik & berpatutan, beri diskaun kalau dibeli dalam kuantiti yang banyak
  2. Perbanyakkan lagi handmade felt spt. hiasan utk dinding ke, bunga diperbuat dari kain felt ke, dll. * apa-apa saja yang menarik *
  3. Untuk blog Qienah, kalau boleh, guna bahasa Malaysia tulen + jangan guna 'short form' sebab mungkin pembaca tak boleh faham. Contoh ayat yang saya tak berapa faham ~>  xlpe jg bgtau npe yg nk qienah hasilkn
  4. Buka cawangan kecil or atleast, booth utk permudahkan lagi proses jual beli. (idea yang pelik..hehehe)



Menarik sangatlah GiveAway yang ini,
Sangat menarik sampai terlupa gosok gigi,
Marilah kawan-kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :) 

with lots of love, Joel.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...