ME AND IMAN SUPPORT UNICEF GIVEAWAY CONTEST

- sila tekan banner yang awesome kat atas ini kalau nak join -

Okay, kali ini saya nak join  

"Semua kanak-kanak dilahirkan dengan hak yang sama rata. Tidak kiralah dari kumpulan etnik, negara mereka dilahirkan, sama ada lelaki mahupun perempuan, kaya mahupun miskin, dilahirkan dengan kecacatan mahupun membawa virus HIV, semua kanak-kanak ini perlu diberikan peluang yang secukupnya untuk menjadi seorang insan yang berguna untuk masyarakat, dan diberikan hak untuk kehadapan dan didengari.

Dalam realiti kehidupan membawa anda meneliti alam kanak-kanak dan remaja di Malaysia dan dimana sahaja komuniti mereka berdiri.  Mempelajari tentang cabaran mereka harus tempuhi seperti mana impian dan harapan yang mereka harapkan untuk melindungi hak mereka didalam dunia yang dipenuhi kemiskinan, kekejaman dan juga AIDS"

Kita sebagai manusia yang bertuah, mempunyai kehidupan yang cukup sempurna, haruslah membantu dari segi apa-apa pun kepada mereka yang memerlukan. Siapa lagi kalau bukan kita yang membantu ? KITA MESTI BERSATU UNTUK UNICEF .. untuk kebaikan 1 dunia.
Jadilah seperti pemilik blog http://mrcuddlen.blogspot.com/ serta rakan-rakan yang lain. Jangan lupa bahawa kita ini sebenarnya AMAT bernasib baik untuk dianugerahi yang terbaik dariNya. Marilah rakan-rakan, tunggu apa lagi ? 
JOM KITA SUPPORT UNICEF

Marilah kita terjak blog si blogger INI


bantulah beliau utk membantu UNICEF . 
hello Mr. Cuddlenookumpoo,  saya memang dari dulu support UNICEF. 
saya berani kerkata bahawa mereka yang tak menolong UNICEF adalah mereka yang tidak berkemanusiaan. Mereka sepatutnya sedar bahawa mereka tinggal di dalam bumi yang sama dengan kanak-kanak/remaja yang 'unprivileged'. Mereka pun manusia. Kita manusia seharusnya berganding tangan untuk membantu mereka....
Oleh sebab saya memang support UNICEF, saya pernah memenangi sesuatu .. tiada ruginya membantu UNICEF. bukan sahaja pahala akan bertambah, kemungkinan yang besar anda akan dianugerahi dengan barangan lain-lain spt. hadiah, sijil, dll. 

Ini link kemenangan atas bantuan saya ~> TEKAN SINI *April 16th, 2011*

kawan-kawan, tiada ruginya membantu UNICEF. Marilah kita bersatu untuk UNICEF.

korang mesti join jugak ~> nureeen | annis

sekiann ~ terima kasihh ..

2 comments:

  1. Good job Joel!. Rasa2 macam dah terbau juara kat sini :).

    ReplyDelete
  2. oh, betul ke ? semoga dpt mng. aminn ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...