Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

HELLO  EVERYONE  !! 
It's the wonderful and radiant day called Tuesday (: 
Because it's such a wonderful day, I would LOVE to join 


 Jangan sedih-sedih, senyumlah everyday,
Buang kesedihan itu, simpan senyuman ini,
Bagi diriku, hari ini adalah happy Tuesday,
Mari kita bersama-sama menyertai GA ini ;)

okay, kalau kawan-kawan nak join,
sila tekan banner yang perghhh giler cantik di bawah ni ;)

these are the sponsors untuk Giveaway yang menarik ni ~>

lukisan hodoh tapi hopefully kalian suka sebab 
saya lukis dengan hati yang tulus.
chewahh, giler epic ayat saya :p

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Mesti kengkawan nak tahu apa hadiahnya kan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
 
Tak lama lagi entry yang ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Aku tag kengkawan yang berpeluang untuk menang.

-->  Syuhada | Shaizhar <--

This Giveaway telah dianjurkan oleh


Nisa Kay | Gadis Yang Suka Menaip | http://nisamenaip.blogspot.com/ 

, NISA ;)
TARIKH MULA : 31 MEI 2011  >   TARIKH TUTUP : 6 JUN 2011
|
|
|
|
v


sekian, thank youuuu :) 

1 comment:

  1. sudah check penyertaan.
    Thanks for joining.
    Good luck :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...