MRS FIZA GIVEAWAY

- sila tekan banner yang awesome ini kalau nak join -

H.E.L.L.L.L.L.L.L.O !

hari ini nak join MRS FIZA GIVEAWAY ;)

bestnyerr kalau menang FM tu. boleh lekat kat fridge.
mesti comeyy & menarik :D
serius nak dapatkan FM tu sebab fridge kat rumah nampak boring je kalau lihat.
X selera nak cari makanan dalam fridge :(
kalau ada FM tu, mesti terlebih semangat nak buka :D

okay, saya dah dengan ikhlasnya follow kedua-dua blog ~>


Saya berharap agar Mrs Fiza nak berikan FM tu kepada saya ..

Dari negeri Sarawak, diriku join GA ini,
Berharap agar Mrs Fiza memilih diriku ini,
Rakan-rakan lain dijemput join GA ini,
Pasti dirimu rugi kalau tak join nanti.
 
Tarikh tutup pada 18/05/2011 jam 3petang

sekian, terima kasih ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...