My Lucky Follower Oleh Aku Awekelantan 1st GIVEAWAY

- sila tekan banner yang gilerrrr cun diatas kalau nak join -

Dah pukul 11 lebih, diriku tak peduli,
Mestilah layan GIVEAWAY INI dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan tidur dulu, buat entry dahulu.
 
Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog INI

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
 
HADIAH
3 PEMENANG akan dipilih secara cabutan bertuah.
1 PEMENANG UTAMA akan mendapat Rangkaian Mekap Avon 
iaitu Simply Pretty+Nor edit gambar die secara PERCUMA **best kan??
2 PEMENANG SAGUHATI plak Nor akan edit Gambar dorg pun secara PERCUMA
 
Kalau menang Mekap tu, confirm 
bagi kakak kesayangan saya <3 
hehehehehehe ..

sayaa nakk tagg ~>
michelle a. | syu90 | annis | yasuke |


Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry utk GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :)

2 comments:

  1. hye joel..
    jmput join lucky draw sy ye...
    thanx!!
    http://greennnpanda.blogspot.com/2011/05/vote-win-lucky-draw.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...