1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida


H E  L L L L L L L O ! (:

Wahhhhh, cantik betul rama-rama,
Sedang terbang di taman indah ini,
Jom, marilah kita bersama-sama, 
Menyertai Giveaway menarik ini.

Ikan bawal, ikan siakap dan ikan keli,
Ikan-ikan ini amat banyak di bumi ini,
Kalau kengkawan pun nak join sekali,
Sila tekan banner yang menarik atas ni.

Semua insan harus dihormati termasuklah petani,
Hormatlah semua orang tak kira pangkat atau age,
Kalau join Giveaway yang hebat & awesome ni,
Kenalah jadi follower dan juga LIKE fanpage ! ;)


pendapat saya ttg shida dan juga blog shida ..
sebab shida tak nak karangan, saya buat bergambarlah :D


klik gmbr utk tumbesaran :p

><><><><><><><

Saya harap saya dapat menang GA Shida ! (:

kawan saya pun nak saya menang ! hehehe ..

saya nak tag -->
> michelle | annis | sher | nureeeeeen <
tarikh : 16 Jun - 15 Julai 2011




itu saja ..
thank youuuu ! ;)

1 comment:

  1. ACT yg shida tahu blog ni khas tuk join GA dan contest kan tp cra pnmpilannye kalo jd entri bebelan lg best hehe..nice entri shida suka!

    hope J mng GA shida kali ni ..GudLuck! salam knal dr shida =)

    cara wat entri mcm gul tp sbnarnye dia lelaki haha x ku sgka! hebat!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...