Contest 'I HAVE COOL STUFF' by Aflina Affandi



 Hey kawan kawan (: 

Hari ini, saya nak join contest yang best & awesome !
Kalau kengkawan nak join sekali,
sila tekan banner yang cool atas tu ! :D

Contest ini dianjurkan oleh Cik Aflina Affandi 
iaitu pemilik blog http://thisnotyours.blogspot.com/  ;)

saya join contest ni, mestilah follow 
here, bukti saya dah jadi 
Dumbledore's Army number 686. 
Wahh, ala-ala Harry Potter gitu .. 
Best2 ! Saya pun peminat Harry Potter :)

>> Saya join Kategori 1 & 2 <<
Berjumpa dengan kawan baikku, Rakka,
Kawanku ini aku teramat amatlah rindukan,
Jomlah kita tengok gambar yang aku suka,
Dan ia juga gambar yang saya pertaruhkan.


|
|
|
|
|
|
|

v



SAYA & BAJU ;)
Saya t-shirt saya ini kerana it's one of favourite outfit ! ;) Saya sukaaaa sangat dengan baju ni sebab baju ni simple but at the same time it's nice. 'Making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity to me'. Bagi saya, susah nak cari t-shirt macam ni. Kawan-kawan pun tercari-cari mana nak dapatkan t-shirt ni. hehehe! ni antara comments gambar ni kat FB -->
betul kan ? kawan-kawan pun rasa baju saya ni awesome dan ada juga yang jeles :p banggaaa :3 hehehe. xde lah.  Apa-apa pun, saya memang sayangg giler dengan baju ni. I my COLORFUL TV T-SHIRT !
saya nak kengkawan join sekali ~>
sher | ikki

TT: 1 September 2011 

---------------
UPDATE ! ;)
VOTE FOR ME :)

1st step :
like fanpage ni ;D
http://www.facebook.com/home.php#!/AflinaAffandi.Blogspot 

2nd step :
like gambar saya ;)
(http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=164577683607888&set=a.162581680474155.42184.161625160569807&type=1&theater)

kalau tolong vote, i appreciate you so much and you're the best ! ;)
-----------------------

Anyways, all the best to all the 
participants and have a great day ! (;

2 comments:

  1. deng... ada picture kah... u folo kategori 2 je ker? yg like2 tu....

    ReplyDelete
  2. I accidentally click post entry :) Edited it already :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...