Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!

click banner kalau nak join =)



 H E L L O  F R I E N D S ! : )

saya nak join

Nombor kegemaran saya ialah 26 kerana nombor ini SANGAT bermakna bagi saya. Kadang2 bila saya join GA atau contests, saya adalah participant nombor 26. Dan .. saya selalu menang dengan nombor tu ! hehehe. lucky number saya ler kot. :) Lagi pun, saya lahir pada 26 May. Dan biasanya saya paling happpppy masa birthday saya ;) + abg saya lahir pada 26 Mac.  Dia pun suka nombor 26. :D Kawan saya, Michelle lahir pada 26 Jun pula. Dia skali suka number 26. hehehe.. Woww, banyak yg lahir pada hari ke 26 ;D Apabila saya terdengar nombor 26, mesti saya terus bersemangat ! (: saya SUKA number 26 ! :D

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

><><><><><><><><><><><><><><><
  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 
><><><><><><><><><><><><><><><

Tak lama lagi entry ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya tag kawan yang berpeluang untuk menang

_ michelle | sherlyna  _

TUTUP GA : 25 JUNE 2011
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)
 
 

1 comment:

  1. hehehe siap ada pantun lagi ;)!
    good luck n thx for joining, make sure updated taw sbb mgkin ga tutup awal ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...