GA: Abg Irfan 5th Birthday

A H A K S S S S S ! (: 
H E Y Y Y Y Y Y O !


petang yang mendung ni, saya join

kalau kengkawan nak join sekali, tekan link 
atas tu atau tekan banner, okay ? ;)

Oh ya, saya dah follow blog INI

SAYA ADA UCAPAN UNTUK ABG IRFAN (;


Waktu menjalankan hidup, tiada hentinya. 
Diiringi mentari & rembulan, terbit dan tenggelam setiap hari. 
Semua ini telah mengiringi usiamu yang sentiasa bertambah, 
dari hari ke hari hingga ke saat ini .. 

Saya disini dengan hati yang PALING ikhlas nak ucapkan  
HAPPY BIRTHDAY kepada Abg Irfan.
Semoga kalian sentiasa dicurahkan kebaikan dariNya. 
Semoga panjang umur, sihat & bahagia selalu 
dan semua cita-cita dapat dicapai.  

Detik berganti detik, hari berganti hari, 
bulan berganti bulan, tanpa disedari, 
1 tahun telah dilewati (:

Selamat Ulang Tahun saya ucapkan,
Biarpun tak semahal sebutir berlian,
Meskipun tidak sewangi bunga mawar,
Dan tak seindah rangkaian puisi,
Hanya kalimat yang merangkum semuanya,
Dengan doa di setiap kata yang terucap ;)



HAPPPPPPY BIRTHDAY ! :D

saya nak korang join sekali -->
Michelle | Annis | Sherlyna
GA ni bermula pada 23 Jun 2011 hingga 6 Julai 2011

itu saja. Thanks (:


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...