GiveAway EdY : Jangan Main-main!


H E L L L L O  F R I E N D S  :)
 
Sudah pukul lapan malam lebih, diriku ini tidak peduli,
Kalau kawan-kawan Joel yang awesome menyukai GA ini,
Jangan terasa nak tidur dulu, sila buat entry kreatif anda dulu.
 
'Jangan main-main!' pesan Si Edy,
Giveaway ini memang seriously awesome,
Kalau nak menang GA dia ni, sila be ready,
Untuk menulis entry yang kreatif & awesome.
 

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang dekat atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Diriku ini tengah menunggu final AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau join GA, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog INI
 
wait! I'm already following you ! (:
 
Hadiahnya, xdpt jumpa dekat pekan,
Rasa macam nak naik gilerr saja ni !
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
 
 such jaw dropping prizes ! :O----
 
rasanya macam nak lari-lari mcm dia ni ! 
serious awesome hadiah tu :O--
 
Tidak lama lagi, entry diriku ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya tag kawan yang berpeluang untuk menang

_ michelle | annis | sherlyna | CK _

Tarikh Tutup : 11.59 pagi pada 14/6/2011
 
Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
join me in this Giveaway! ;)
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)
 
 
and now, I totally gonna support The Beauty In Ugly ! ;D
 
Ugly is the new beautiful (:
We're all beautiful in our own ways ...
itu saja, that is all, 
 

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...