Myeaqma 1st GA



Dah petang dah, diriku tak peduli,
Mestilah layan Myeaqma 1st GA dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan letih dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi pengikut blog INI

Tak lama lagi entry ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya tag kawan yang berpeluang untuk menang

_ michelle | annis | sher _

tarikh tutup adalah pada 30 JUN 2011

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :) 

lotsa love, Joel.

2 comments:

  1. wow sgt kreatif!!!
    thx join.
    neway gud luck k! :)

    ReplyDelete
  2. hehehe. thanks for the compliment.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...