NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"

H E L L O   S E M U A  ! ( :

Petang ini, saya dengan berbesar hati menyertai



Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi peminat blog INI

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI
*hadiahnya adalah*
|
|
|
|
v
OhMy, sangat menarik!
SAYA sangat JEALOUS but at the same time HAPPY DALAM MENJELAJAHI SIRI PERCUTIAN NEENAANUAR SELAMA INI KERANA saya insan yang belum lagi berpeluang untuk menjejakkan kaki di Australia. How wonderful it will be if I stand a chance to actually get my feet on the land of Australia. Magnificent. Awesome. Exciting. Unbelieveable. NEENAANUAR is so lucky sebab dapat pergi ke Australia. Memang kalian live life to the fullest lah. Lifes korang absolutely interesting. Though my life is kinda dull and boring, saya tetap bersyukur kerana telah dilahirkan ke bumi ini. The most interesting place that I have been to is Genting Highlands. Too bad my mom was not there. She passes away few month before we went to Genting. I feel devasted when she leave me and my family. But I always keep in mind that my mom is always looking at me from Heaven above.

I went to Genting Highlands. Not to be compare to Melbourne which is like .. paradise ! Very true that I'm jealous that you went to Melbourne. But still, I'm happy for both of you sebab dapat melalui semua kenangan indah tu :) Hopefully hubungan kalian sentiasa utuh buat selama-lamanya :) I also feel blessed that I'm on this earth because I believe that God put me on this earth to accomplish something. And hopefully that something is .. going to Melbourne and sharing about it in my blog ! :D I'll pray that I can achieve this dream and hopefully yang lain pun tolong doakan :)

Tolong saya mengabil air di telaga,
Sudah habis air dalam baldi biru ini,
Semoga hidupmu sentiasa bahagia,
Sementara masih hidup di dunia ini.

Oh, saya lupa nak ucapkan Happy Anniversary kepada kalian ! :D Saya doakan kebahagiaan kalian & semoga dimurahkan rezeki serta dipanjangkan umur. Aminn.


saya harap hubungan kalian seperti jari kita yang tak akan berpisah, 
sentiasa ada jari di sebelah jari yang lain :) 
anda rasa selamat dan disayangi apabila 'dia' ada di sisi anda :)

saya nak tag ~>
>>> Michelle A. | Annis | Yvonne | Rizwan | Abok Son <<< 

tarikh tutup :
30th June 2011 pada tepat jam 11.59PM.

6 comments:

  1. Thank you so much for joining my GA dear! Waa.. panjang berjela your entry.. siap2 pantun lagi.. and ade part touching lah pulak.. huhu...

    anyway.. Good luck & all the best to you yea! ;)

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu.. tak oke ke ? i tried my best, that's what matters :) you're very welcome & thank you one more time ! :) have a great day !

    ReplyDelete
  3. Tahniah!!! Pemenang NeenaAnuar....

    ReplyDelete
  4. tahniah2..awak menang...hihi...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...