Sakai 1st GIVEAWAY


Dah pukul satu petang, diriku tak peduli,
Mestilah layan Sakai 1st GIVEAWAY dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan tengok TV, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu. 

Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi peminat blog INI
Kalau follow blog tidak menyusahkan,
Tekan LIKE lagilah tidak membebankan. ;)

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

Tak lama lagi entry ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya tag kawan yang berpeluang untuk menang

_ michelle | annis | sherlyna | nurin _
 
Bermula 1 JUN 2011 - 11 JUN 2011
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)


2 comments:

  1. haha , entry mnarik ! ada hrapan nak mnang nieyh xD
    anyway , thanks yar ! good luck ! ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...