Contest CASH & VOTE! Mudah je!!!

Saya nak join 
|
|
|
v
Hehe actually balik dari holiday memang nak buat contest pun.. Tapi itu next GA.. Bila2 aku rasa nak buat GA la kan, or bagi sesape reader yang bagi komen terbanyak ke.. Setakat ni ada sorang akak ni aku memang nak bagi adiah kat die.. Sebab die selalu mesej aku dalam FB padahal lum pernah jumpe pun.. Nanti aku story pasal akak nie..

Skang nak cete pasal contest yang aku nak buat nie.. Contest ni actually meraih undi dan di dalam masa yang sama aku nak share rezeki aku baru2 ni.. Hehee.. Rezeki apa? Adala dapat ehem ehem sket...

Aku masuk contest kat FB ni yang memerlukan korang vote.. So cara nak join mudah aje...

Contest ni by MyWrangler..

Cara2 die mudah aje..

1. Klik LIKE this page..


2. Then gi

kat search photo type "Juliana Juelee"

Kat bawah ni la gambo yang korang VOTE... Kat Menara Taming Sari lagik tu!!!
Vote ni sampai 31st July tau




Syarat2 die..

1. Copy and paste je entri ni kat belog dan nyatakan sekali adiah die apa, tak yah letak kat sidebar ke hape..
2. Kalau nak follow belog ni follow la, kalau taknak pun takpe.. No offense..
3. LIKE, LIKE n LIKE.. Gunalah akaun suami, anak, abang, adik, kakak sume tok LIKE gambo nie.. (macam hotFM dah)
4. Jgn lupe tinggalkan jejak dan id FB ye.. Kalau nak add me as fren dalam FB pun bagus.. Menambahkan frenlist hehehe..

HADIAH die???????

Sebabkan aku baru je pas buat GA from CH tu..
Kali ni adiah die CASH MONEY.. Malas nak pos, pas announce winner terus bank in.. Sonang!!!!

Berapa CASH Money????

RM30.00



Macammana pemenang dipilih???

Base on random.org

Tapi untuk referral tertinggi ada adiah jugak..
So jangan lupe mention sape referral dalam entri korang..

Kiranye ada 2 pemenang la
1. Pemenang bertuah
2. Referral tertinggi (hadiah belum decide apa)


Eh korang gi cek senarai contestant GA from CH tu kat

Sesape yg tercicir tu cepat2 komen ye..
Dalam minggu ni aku nak buat cabutan nie..

2 comments:

  1. saya join...

    id / id FB : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/07/contest-cash-vote-mudah-je.html

    ReplyDelete


  2. Saya juga ada giveaway gift contest utk d beri pd semua org ..senang aje .. sila klik link ayat ini.

    TQ tuan tanah saya join as follower tuan tanah sbb bg tumpang lalu dan kalau sudi follow lah balik yer. Muahhhz

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...