CONTEST : IANYA MENENANGKAN

selamat petang, semua :)
pada malam yang sunyi dan panas ini, saya dengan hati 
yang tenang menyertai sebuah Contest yang menarik ini.

Tajuk Contest ini adalah
yang telah dianjurkan Amalina ;)
.:ME.AS.MYSELF:.
 woahh, comeyyy banner ni kan :) 
tekan banner ni dengan tenang kalau nak join ;D

saya dah jadi follower blog Cik Amalina dan Cik Wirda.
______________________________
gambar yang paling aku dan menenangkan aku..
Gambar ini selalu menenangkan diriku 

gambar yang menyejukkan hati dan
 sedap mata memandang. Simple and Calming ;) 

to dear Amalina,


saya yakin Amalina seorang wanita yang tabah. 
Awak lebih kuat dan tabah dari awak sangkakan. 
♥ Have faith in yourself that you can 
overcome semua dugaan macam ni.
♥ Live your life ! 
Jangan fikirkan apa yang mereka fikirkan tentang Amalina. 
I believe Amalina is soooo much better than apa yang mereka fikirkan. 
Continue and live your life with no regrets & hesitation, dear :)


Jangan biarkan mereka buat hidup Amalina tidak tenang. 
Your life, awak yang tentukan. Bukan mereka. 
Walaupun mereka tu memang kawan Amalina,
 mereka tetap tidak berhak untuk membuat Amalina sedih macam ni. 
♥ Life is a climb and we must always stay strong :)

Lastly,

♥ percayalah. One day, semua kesedihan ni akan ...


Kita sebagai manusia, memang kita tidak akan terlepas dari dugaan macam itu. Walaupun kita tidak sama agama, kepercayaan, kaum, saya percaya Tuhan kita masing-masing memang akan memberi kita kesusahan dan kita HARUS tempuhinya dengan sepenuh hati. Tuhan buat semua ini untuk kebaikan kita semua. ;)

Apa-apa pun, buang semua kesedihan itu dannnn ..


SENYUMMM ! :)


--> Amalina patut dengar lagu ni. Hayati liriknya. 
If I'm feeling down, I'll listen to this song 



Lagu yang dah lama by the awesome Charlie Chaplin but .. 
it's VERY meaningful :')
______________________________



TARIKH TUTUP =>


10 JULAI 2011, JAM 11.59 malam


hopefully Amalina lebih tenang sekarang ;)





thank you..

2 comments:

  1. thanks dear.. done check! sowie for being late.. :) em, Amalina suka sangat ayat joel!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...