GA LIKE THIS PICCA

GA LIKE THIS PICCA (KLIK BANNER)

sekarang saya nak join GA LIKE THIS PICCA yang dianjurkan oleh Deqlis 

JOM KITA JOIN RAMAI-RAMAI. 
SAMBIL KITA MENOLONG DEQLIS, KITA JUGA DIBERKATI, BETUL TAK ? 

Syarat nak join senang juga. Hihii..
1. Buat satu entri. (copy je isi kandungan entri nie pun boleh..sonang kan??). 
2.Meh ramai2x vote! Leh guna Id FB uools, mak, ayah, anak, sedare-mare,kawan2x opis ...dll... 
3. Tinggalkan url entry uools..dan  ID FB  (satu penyertaan boleh vote lebih guna id FB adik abang kakak, makcik dll tau..n inform jer deqlis..)
4. Masukkan banner di atas dalam sidebar uools. (copy je html dah kasik) - tak wajib letak banner kat sidebar  TAPI klu buat lagi bagus:-)
5. Siap. Opps..klu nak add frenz ngan deqlis kat FB pun leh...:-) tq..!

6. Buat yang takde blog tapi ada FB pun leh join.. tinggalkan ID facebook yg dah LIKE my picca di ruangan komen beserta alamat email uools utk mudah deqlis jejak if uools menang nanti. TQ
7. jangan lupa inform sekali di ruangan komen No. VOTE anda!! Thanks.. (mula 16 Julai 2011)

Cara nak vote utk Deqlis :

1. Klik LIKE this page..
2. Then gi
kat search photo type "Ellismelia Mohamad"
Then kuar Gambar macam kat banner di atas tu  la... then "LIKE" erkk!!!..


Saya tag
Michelle
Sherlyna
Bambam

thank youuu :] 
ALL THE BEST TO DEQLIS ! :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...