Jom SENYUM bersama Shazny Salleh


H E L L O ! (:

Taman yang indah, penuh dengan rama-rama,
Membuat senyuman tertimbul di mukaku ini,
Jomm, marilah kita senyum bersama-sama,
Dan menyertai Contest yang awesome ini ;)

Walaupun tak sempurna, kehidupan harus disayangi,
Senyum sentiasa, biar comel seperti seekor Pika,
Kalau ANDA, ANDA dan ANDA ingin sertai,
Sila tekan banner sambil ada senyuman di muka.

Aku mesti kalah kalau berlawan with laki hensem,
Tapi ke-handsome-an tidak penting, wahai gadis,
Walaupun diriku ini bukan jejaka yang hensem,
Senyuman mampu mengaburi mata semua gadis :p

|
|
|
|
|
|
v


I know I don't have an attractive look. 
Hey, I am me and I'll SMILE no matter what :)

Nama aku Leslie. Joel Leslie
*ber-jamesbond kejap td*
LELAKI yang bangga ! :D

okay, aku sumpah aku dah follow blog

since blogger laki kurang join, 
aku tag kengkawan laki -->

sekian, thank youuu ! ;)

5 comments:

  1. hello there . ame singgah dari list jom SENYUM bersama Shazny Salleh ! good luck ya !

    psst , ame pun join juga . HAHA :D

    have a great day ahead yaw ! and do take care !

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari contest JOM SENYUM BERSAMA SHAZNY SALLEH :)

    all the best to you and keep on blogging yeah !
    ohh jangan lupa singgah blog saya ya ;)

    good luck !

    ReplyDelete
  3. ame n aneff ni kan, semua blog contestants dy tinggalkan marks. haha.

    ReplyDelete
  4. hahaha. baguslah tu :) beri support kpd semua contestants :) anyways, good luck to every participants !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...