MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!!

H E Y Y Y O ! ; )

okay, kali ini saya nak join MEGA GIVEAWAY. Menarik giler mau mampuihh :p Yang lebih best, Cik penganjur juga merupakan sponsor hadiah bagi 1st Giveaway saya. Walaupun bukan sebuah kereta Mercedes Benz SLR McLaren 722 GT mahupun henfon Sony Ericsson Xperia X1, saya hargai sangat-sangat hadiah yang disponsor oleh Cik Amalina :') Ahhh, berhenti membebel-lah joel -.-'

.:ME.AS.MYSELF:.
MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!! (KLIK BANNER)

Giveaway yang best ni dianjurkan oleh Cik Amalina. Syarat bukannya susah pun. Hihihihi. Wajib join Giveaway ini. Memang sangat MEGA ! ;) and and and, hadiah-hadiahnya sangat lumayan terutamanya bagi saya yang tak berduit sangat ni. Meleleh air liur :O--- Hehee...

sebelum continue, aku tepek bukti follow aku yerr -->    

dah diberi nama MEGA GIVEAWAY AMALINA BEST!! mestilah banyak hadiah-hadiah yang best kan? Bawah ni semua sponsor-sponsor yang baik hati, generous & awesome lagi magnificent :D





 ada berapa sponsors ? 13 ? yup, 13. awesome kann? kan best kalau dapat banyak sponsors macam ini ? Dengan tiada perasaan malunya, aku minta korang jadi sponsor bagi giveaway saya juga. Okay ? Okay ? Pleasee. hahaa..


urmm, first saya nak -->


  • HANDPHONE CASE AND MINI BAG YANG SUPERB DARIPADA MAMALEESYA :)


saya nak ni sebab henfon kesayangan saya (LG KS 360) tiada rumah :/ scratch scratch :( takut henfon sy tu rosak :'( kalau rosak, tak mampu nak beli yang baru D': Kalau dapat ni, henfon selamat ! Hooorayy ! ;D
dah follow MAMALEESYA

secondly, saya nak -->

GOODIE BAGS AND BAG FROM MYEZATUL AQMA
 

nak ni sebab beg tu cunn kalau bagi kakak :) She'll jatuh cinta dengan beg tu ;D Comeyy giler. Pssst, kalau menang ni jugak, mesti kakak sayang saya more more gitu :p hihiii..

dah follow MYEZATUL AQMA

thirdly, saya nakkkkkk -->

TOPUP DARIPADA TENGKU NIZAM






nak top up sebab xde duit nak beli sendiri. Bak kata senior, Aku bukan kedekut, aku jimat duit jak :) Seriously, banyak barang perlu dibayar/dibeli untuk keperluan belajar :/ So, 'henfon pun tak cukup makanan' 

dah follow TENGKU NIZAM


okay, saya nakkkk sangat hadiah dr mereka tu. Pleaseee ! ;D

SAYA DAH FOLLOW SEMUA SPONSORS :) 
*x larat nak bg bukti, banyak gilerr*
yess, dpt bonus ! hahaaa!

Apa-apa pun, nahh ni gambar utk semua sponsors -->

tag :
>> michelle | annis | sher <<
--> join cepattt ! <--

TT: 25 Julai 2011

thank youuuu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...