shiema sufian : FIRST GIVEAWAY

Selamat petang semua. Hurmmm, tak ada yang special sangat yang berlaku hari ini. Makan, tengok TV, blogwalking dan berfesbuk je kerja. Boringgg.. Oleh sebab itu, saya join GA yang sangat best dan manarik lagi lumayan ini :)


shiema sufian : FIRST GIVEAWAY [KLIK BANNER]

Hey dear friend, please don't go away,
Walaupun terpisah, kita tetap berkawan,
shiema sufian : FIRST GIVEAWAY,
dianjurkan oleh Cik Shiema Sufian ;)

follow ? sudahh ;)

sekarang saya nak beri nasihat / pandangan / kritikan untuk Cik Shiema 

Bukan nak hina, kritik @ kutuk, cuma nak membantu yerr :)
  • Kalau boleh, perbanyakkan lagi widgets di sidebar blog Cik Shiema. Contoh widgets yang best dan popular --> bloglist, popular posts, facebook badge, dll.
  • Kurangkan sikit ke-merah jambu-an blog Cik Shiema kerana ini akan mengakibatkan blog Cik Shiema menerima kunjungan yang kurang dari blogger lelaki. If possible, combine more colours dengan blog awak. pink + merah + hitam kerr :)  Or maybe pink + maroon + purple ? Boleh juga kalau buat make over secara massive. Mungkin biru + hijau + putih
  • Rajinkan diri untuk menekan SHIFT atau CAPS LOCK untuk buat CAPITAL LETTERS pada perkataan-perkataan yang tertentu supaya blog lebih kemas. *kalau tak faham, tanya yerr* 
  • Blog Shiema sangat simple but at the same time sangattt nice. Keep it up, dear ;)
  • NEVER STOP BLOGGING ! Mari kita majukan Malaysia dengan blogging :)
  • TAHNIAH KERANA DAH MENJANGKAU 500 ORANG FOLLOWERS ! HEBAT TU ! :D

it's time to TAG ! :D
> michelle | annis | sherlyna | bambam <

Hopefully Cik Shiema memilih saya sebagai pemenang pertama atau kedua because saya IN NEED of a pendrive. As a student, sangat penting pendrive untuk menyimpan semua files-files penting untuk pembelajaran. Tak mampu nak beli pendrive sebab saya bukan anak orang kaya dan oleh sebab itu saya tak nak membebankan mak bapa. Semua barangan mahal mesti pemberian saudara-mara, kawan-kawan, dll saja. Dan pendrive, bukan salah satu daripada pemberian tersebut.

kalau menang top up RM30, nanti boleh beri abang @ kakak sebagai hadiah :) They'll appreciate it sooo much :)

Kalau dapat hadiah saguhati pun dah cukup bersyukur dan berterima kasih :) 

that's all ! thank youuu :]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...