1st GIVEAWAY by CIK FIRAH (◕‿◕✿)

Welcome to The Smiley Guide! Hello semua !

Smiley
Dah pukul 9.30 p.m lebih, diriku tak peduli,
Mesti layan giveaway yang best giler ini dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai giveaway ini,
Janganlah tidur dulu dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Smileys
Saya sedang syok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk segmen ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan ?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog ini :)




nanti saya masukkan blog 
Cik Firah dalam bloglist :)

Smiley
Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI 

*hadiahnya adalah*


|
|
|
|
v


5 orang pemenang bertuah


DAN



Hadiah bagi entry paling kreatif


♥ OhMy, sangat menarik! Saya nakk! 


Smiley



|
|
|
v


Serious, susah sikit untuk saya baca tetapi bukannya tak dapat baca. Cuma tak lancar pembacaan saya. Kalau Cik Firah dah jatuh hati dengan font tu, saya tak paksa font tu ditukar. Itukan blog Cik Firah, so 100% memang decision Cik Firah :)

kalau nak lebarkan :
Design -> Template Designer -> Adjust widths
dekat situ, dapatlah Cik Firah adjust kelebaran blog Cik Firah :)
kan lebih #cunn blog Cik Firah nanti. 
Lebih kemas + AWESOME!


Yup, saya memang dengar lagu semasa blogwalking. Saya yakin banyak juga yang lain pasang lagu semasa blogwalking. Rasanya lagu tak perlu dipasang di dalam blog. Kalau nak juga pasang lagu, pastikan lagu itu dalam keadaan PAUSE dan kalau nak dengar, baru tekan PLAY. Okay ? :)
Smiley

Tidak lama lagi, entry yang ini akan siap,
Semoga diriku ini berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya tag kawan yang berpeluang untuk menang.

Okeyy, saya tag -> 

cempaka kuning | annis  _


Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)



THANK YOU :) 

lotsa love,

5 comments:

  1. salam...shukrann join GA cik firah ^^
    font lain (?)
    hehe...CF dh terpikat ngn font tu la...tp insya-Allah , nanti kalo dh terbukak ati ni nk tkr , CF tkr okengg.. =)

    header?kui3....CF x KREATIF....sob3.... ='(
    xpe2...nnti CF tkr....
    *nk kena cari tukang header nie*
    hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe. yg buat header tu, bnyk org boleh buat tp sometimes berbayar. So, sudi-sudilah keluarkan sebanyak RM10++ kalau nak header yg kebaboom best ! :D hehe

    ReplyDelete
  3. hehe...tu yg lemah...
    *alasan budak kedekut... =.=" *
    hehe....okengg jer tp nk try buat sendiri dulu...hihi...tq yer ^^

    ReplyDelete
  4. WUUU, saya dh edit entry :) hrp2 dpt menang :D

    ReplyDelete
  5. (!) UPDATE (!)
    due date : 20 September 2011 @ 6 p.m.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...