Bloglistku Hilang!!! Giveaway

HELLO SEMUA ! Welcome to The Smiley Guide!

Jom kita semua join giveaway yang menarik ni :D
Bloglistku Hilang!!! Giveaway by Miss Red Ribbon


Giveaway ini akan berakhir pada 12 Ogos 2011. 
Kalau anda nak join, tekan banner atas tu, okay ?

Smiley

Giveaway ini telah dianjurkan kerana 
redribbonboutique.blogspot telah pun hilang Smiley

Untuk membantu beliau, mari kita semuaaa tinggalkan link kita di 
--> SINI <--
Jom kita masukkan blog kita semua ke dalam 

Andy berjumpa dengan kawannya, Along,
Berjalan-jalan, terjumpa pula dengan Alia,
Marilah kita saling tolong-menolong, 
Ia merupakan amalan yang sangat mulia.

Smileys Giveaway ini sangat best !

Smiley Jom kita terjah hadiahnyaa -->


2 ORANG PEMENANG
Door gift pernikahan Ms Red Ribbon
Souvenir dari Jakarta


2 ORANG PEMENANG
Door gift pernikahan Ms Red Ribbon

Nak tengok door gift tu ?


Tekan SINI to know more :)

sangat lawa kan ? 

Sarawak, Sabah, Melaka, Pahang, Pulau Pinang,
Menjadi warganegara Malaysia adalah kebanggaanku,
Kalau diriku ini berpeluang untuk menjadi pemenang,
Akan diriku berikannya kepada kakak kesayanganku 

Emoticons


Miss Red Ribbon telah pun berubah menjadi
 MADAM Red Ribbon pada 23hb July 2011 :)

May your married life be filled with
LOVE, JOY, LAUGHTER ANG HAPPINESS ! :)


From this moment your life has begun
From this very wonderful moment
You two have become one
Hope your love for each other
Grows greatly every single day
And may your life continues
Filled with happiness and love.


Cepat-cepatlah dapat baby boy or girl :) hihihihihiii..


tag --> 
Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam

2 comments:

  1. entry ini tidak diterima ke ? :(

    ReplyDelete
  2. hello...
    dah terjah dah... thanks yea... sorry joel hari tue letak link blog redribbonboutique. so saya xtahu which one is the entry, nasib baik joel dah bagi link skrg...

    dah tersenarai ye... pemenang? tunggu malam nie :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...