CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS?

# salam.hari.isnin! Smileys

Pergghh, penat juga siapkan semua kerja. Tapi sekarang, dah siap. Thank God! hehehee..
Oleh sebab semua kerja dah berjaya disiapkan, bolehlah saya join contest sekarang. Hooray! Saya nak join satu contest yang SANGAT menarik dan awesome

Tajuknya --> 
CONTEST : APA TEMA OUTDOOR U'OLLS?  

 
Dah pukul 8 malam lebih, diriku tak peduli,
Mestilah layan contest yang best ini dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai contest ini,
Janganlah tidur dulu, buat entry dahulu.
 
Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang kat atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, tunggu apa lagi? tekanlah banner tu.
 
Semua kerja telah berjaya disiapkan,
Bolehlah saya join contest yang best ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog INI
 
# follower ke 66. 
harap bukan nombor yang malang :|

Lama lagi entry yang satu ini akan disiapkan,
Semoga diriku ini berpeluang untuk menang,
Sebelum menjawab soalan yang telah ditujukan,
Saya tag kengkawan ada peluang untuk menang.
Miss Annis, Mdm Fieda and Miss BambamSmiley
 
 
>><><><><><><><><><<
 
 
Apa tema outdoor anda? (pre-wedd, maternity, baby, child, family, couple n etc)
 
 Kerana saya sayang keluarga saya, tema outdoor saya mestilah
 

FAMILY

Pokok ketapang, tumbuh menunggul,
Dipotong-potong untuk dibuat papan,
Sepakat muafakat perkara yang unggul,
Keluarga yang bahagia, aman kehidupan.
Buah keranji di dalam raga,
Dijual pak tani bersama petola,
Bertikam lidah adat keluarga,
Lepas sekejap berdamai semula.

>><><><><><><><><><<
 contoh kalau pilih pre-wedd plak..nak tema ape? 
(klasik-jaman dulu2, dak sek, moden n etc)
 

untuk tema ni, would lovee to have a FAMILY & NATURE photo-shoot. Me and my family having a GREAT TIME just simply haging around somewhere dekat kawasan semulajadi contohnya hutan, pantai, ladang, garden, etc. Just capturing happy moments of me and my family .. Nak show keluarga saya keluarg ayang bahagia :p kehkehkehh! Jom terjah some pictures sebagai contoh ->
 
 
Woww, nice pic, right ? 
this is both my cousins time HotAir Balloon Fiesta 2011
This pic is also very awesome :) 
gambar melompat sambil tersenyum pun best ! 
Setakat ini, belum berjaya tangkap gambar melompat yang cool :( 
That's why nak try buat yg PURRR-FECT!
 
Ini contoh terakhir .. Family talking and having a good time 

#gambar.dipinjam.dari.pak.google


>><><><><><><><><><<

prop's yg akan anda bawak?

Props .. since nak adakan photo-shoot dekat nature, 
props mestilah yang kena mengena dengan nature.
Pakaian yang simple je .. tshirts, jeans, short pants, dll .. 
biar nampak lebih natural ..

>><><><><><><><><><<

lain-lain menda yg u'olls nak tambah...
 
kalau boleh, nak juga ada haiwan macam kuda, parrot, etc. 
Boleh bergambar dengan haiwan haiwan ini sekali :D

contoh ->
 
#gambar.dipinjam.dari.pak.google
 
dari tadi asyik gambar orang lain, bila pula turn keluarga saya ? 
 
HOPEFULLY PHOTO-SHOOT ITU 
MILIK KELUARGA SAYA.
AMEEEEEEEEEEEEN..
# hadiah lain itu pun perghhh, gilerr best !
Closing Date : 
31 Ogos 2011 jam 10 Malam
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...