Contest Syoknya Dapat Duit Raya RM100!

Welcome to The Smiley Guide! SALAM SEMUAAA ! :)


> bawa cursor pergi kat banner atas ni tekan left click <

Saya nak join contest yang exciting ni :D
Contest ini telah dianjurkan oleh 
Cik Siti Suhaila yang comel lagi cantik :)

cintairmata.blogspot.com
* cantik banner dia kan. #cunnn :)

Si Burung berkawan dengan Si Itik,
Bermulalah persahabatan mereka ini,
Cik Siti yang comel dan baik lagi cantik,
Harap harap cik menyukai entriku ini :)


Berjalan dengan Cik Yong Pak Saik,
Membawanya pergi membeli sulaman,
Namanya membawa makna yang baik,
Tidak kira luaran, mahupun dalaman.

Pergi ke bandar yang besar untuk berjaja,
Supaya wang dapatlah dikumpul dengan laju,
Jommmmm kita semua terjah p/s penaja,
Supaya mengetahuinya dengan lebih lanjut.

|
|
|
v
p/s penaja : 
  1. Contest ni berlangsung sepanjang bulan ramadan 2011..
  2. Keputusannya akan di umumkan pada hari raya ke berapa -_-??.. itu tak confirm lagi sebab nak tengok dulu.. ramai berminat nak join tak.. =) InsyaAllah dah confirm nanti kite umunkan..
  3. If ramai join.. makin bertambah hadiah nanti.. (macam contest sebelum ni kan)
  4. Ada orang kata tak tahu nak cerita apa mengenai blog saya ni.. So sebab tu la tujuan contest ini dibuat untuk blogger lain memahami erti sebuah blog tu.. bukan just follow n lihat gambar jer.. =)
  5. Contest kali ini akan sentiasa update dengan banyak kejutan.. =D
  6. 1st contestant akan mendapat hadiah saguhati dari pihak penaja.. Tahniah kepada Blog XIDI 
  7. Jom join cepat.. tak rugi tau..
  8. Hadiah istimewa untuk peserta lelaki pertama sudah jadi milik Affiq..
  9. Harap kali ni saya buat contest yang tidak membosankan.. sebab tu saya buat tekaan gambar.. bagi meriah sikit contest kali ni..
  10. Baca la dulu syarat yer.. jangan main terjah jer.. ^_~ ok dear..
* klik gmbr utk tumbesaran :)

Untuk Cik Siti,

Pak Ali pergi ke sana guna sampan,
Berjumpa Pak Abu, lama tidak bersua,
Senyumlah meneruskan kehidupan,
Agar hidupmu sentiasa berbahagia.






SENYUMMM ! :)





..lastly,



May your home be graced with
warmth and happiness during Hari Raya ! :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...