Giveaway: Angry Birds Pilihan



Dah pukul 9 lebih, diriku tak peduli,
Mestilah layan Giveaway: Angry Birds Pilihan dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan tidur dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.
# tak lama lagi Merdeka ! :D

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI


3 patung kecik Angry Birds


3 handphone straps


Sayaaa sukaaa Angry Birds ! :D


 such jaw dropping prizes ! :O----
rasanya macam nak lari-lari mcm dia ni ! 
serious awesome hadiah tu :O--

Angry Bird yang palingggg saya suka adalah ..
ANGRY BIRD MERAH !
*tekan gmbr untuk tumbesaran yg menyeluruh :p




Okay. reason saya memilih Angry Bird merah ialah ....


Kenapa awak nak pergi ke Samarahan ?
Tak boleh ke awak pergi malam hari ?
Warna merah lambangnya kemarahan,
So, colour RED lambangnya angry ;p


Wahhh, warna-warni semua birds,
Jangan nak bunuh mereka guna mercun,
Nama game itu pun dah Angry Birds,
So, warna merah memanglah #cunn!


Mari kita pergi ke tempat dinamakan Kercun,
Tempat itu dekat saja dengan tempat yang ini,
Bukan sahaja menjadi lambang yang #cunnn,
Malah merah itu adalah warna feveret diriku ini !


Smiley


Sangat susah nak dapat kehidupan yang hakiki,
Kenalah berusaha setiap individu di dunia ini,
Patung @ straps Angry Bird, belum dimiliki,
Harap-harap diriku ini ada rezeki di GA ini.

# kalau diberi pilihan, 
memang nak PATUNG dia :)

..... ada pesanan sikit ni dari si Angry Bird merah ....


TT: 26/08/2011 jam 10.16 pagi


#OKBAI!

7 comments:

  1. jap jap.. nak patung kecik ke straps?

    ReplyDelete
  2. you're welcome :) nakk sangat angry bird tu :D

    ReplyDelete
  3. kalau disuruh buat pilihan, sy tanpa ragu-ragunya memilih patung :D hehehe

    ReplyDelete
  4. Good luck..^^
    Dah tersenarai dalam final list ni...

    ReplyDelete
  5. Ha'ah!! good luck... ko nye best aaa'. Bleh menang kot.

    ReplyDelete
  6. bella : thanks inform ! :D have a great day !

    abglan : thanks ! :) btol2 nak patung comel gilerrr tu. hrp cik tea pilih sy :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...