Giveaway Mesra Idea

# hi semuaaa ! :D




Okay, tekan banner cepat-cepat kalau nak join :)

Okay, saya nak join giveaway ni pula. 
Sangat best + hadiah lumayan beb ! ;)

Saya join Giveaway Mesra Idea :)


Okay, wishlist aku.

Kan best kalau ada handphone yang boleh berfungsi sebagai detector barang yang hilang. Handphone tu ada sejenis application di mana kalau sesuatu yang kita milik hilang, type je kat application tu lepas tu dia bagi 'trail' ke barang yang hilang tu. Macam GPS lah. Tapi, handphone tu boleh detect apa-apa saja. Tak kiralah bola ke, kasut ke, pen ke, apa-apa saja. Dan kalau kita malas nak ikut 'trail' yang diberi, handphone tu automatik tarik benda tu kat kita. Macam magnet. Tapi magnet yang boleh attract apa-apa saja. Senang hidup aku kalau ada handphone macam ni. Lain daripada yang lain. KAHKAHKAH! :D

Next, saya nak kasut yang special. Kasut ini tahan apa-apa saja. Tahan lasak, tahan panas, tahan sejuk, tahan apa-apa sajalah! Kasut ini ada system yang menarik di mana ia dapat mengurut kaki aku bila-bila masa aku nak. Tak perlu ada bateri ke apa kat kasut ni. Wahh, tak payahlah nak mitna orang urutkan :p hehehe. Next, kasut ini ada benda yang disimpan kat bawah dia supaya boleh buat saya lompat sampai ke langit dan senang-senanglah saya nak tengok World Stage 2011 live in Malaysia nanti. HAHAHA ! :D

Masuk akal tak wishlist saya ni ? Senanglah hidup aku nanti kalau ada handphone & kasut macam ni :)


tarikh akhir GA: 30 Ogos 2011

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...