Giveaway Raya Pelangi


bawa cursor dekat banner then left click yer ( ;

#OKHAI !

Sekarang ni saya tak boleh keluar pergi jln2. haihh. sedehh ! :/

sebab tu, saya nak join GA ni. best best ! :) 
Okay, giveaway ni dianjurkan oleh Sang Pelangi yang warna-warni :) hihihihii..

Glitter Graphics


nak tag kawan saya yang bernama Cik Annis.

apa dalam minda korang pada perkataan PELANGI?

PPELANGI penting dalam mewarnai hidup saya & kamu.
E - Entire world suka akan PELANGI yang warna-warni.
L - Langit diwarnai oleh PELANGI, hidupku sangat gembira.
A - Aku selalu cuba kejar PELANGI, bila dah mau sampai, hilang :/
N - Nantikan PELANGI selepas hujan yerr :)
G - God bless the world with the wonderful PELANGI :D
I - Inginku naik ke atas PELANGI walaupun ianya mustahil. Mimpi jer.

Hey, kenapa awak macam itu Khan ?
Meh sini, saya mau kasi hadiah ni,
PELANGI itu adalah anugerah Tuhan,
Mencantikkan bumi kita yang besar ini.





3 comments:

  1. oh joel yup..dia pun pmng GA shida plgi..mmg kretif budak nih hehe ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...