Giveaway Topup Raya !!



Tarikh Tamat : 28/O8/2011 (tepat jam 12 pm) 
Smiley

Dah pukul 9.30 p.m lebih, diriku tak peduli,
Mesti layan Giveaway Topup Raya !! dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai giveaway ini,
Janganlah tidur dulu dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Smileys

Saya sedang syok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk segmen ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan ?
Nah, inilah bukti dah jadi follower blog ini :)



# saya follow dengan ikhlas :) 
Sebagai tanda thank you :D
Smiley

Smiley
My friend is joining a group called The Legion,
It consist of peoples from every parts of Malaysia,
Although we are from different races and religion,
But we are forever going to be 1 Malaysia !


Now, untuk ucapan ...







Smiley 

Walaupun kita berlainan kaum & agama,
Inginku ucapkan dengan hati yang iklhlas,
SELAMAT BERPUASA dan tidak lupa juga,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !
Smiley 
Dengan ini, saya yang 'hawttt' lagi terlebih prasan, tuan empunya belog ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua kawan-kawan fesbuk, kawan-kawan belog, kawan-kawan sekolah, dan tidak lupa kepada silent readers yang mungkin tidak pernah bertegur. Saya menghulurkan 10 jari jemari yang  tak berapa nak hawwt ini ingin meminta maaf, meminta beribu-ribu juta ampun jika selama anda membaca belog ini ada yang terasa hati atau tersentap dengan kekasaran ayat yang saya paparkan di belog ini dan juga blog yang 'hawtt' ini. Saya minta maaf sangat-sangat. Maafkanlah saya, okayyy ? Kalau maafkan, awak hawwt :3 hihihiii.. Kepada semua yang pulang ke kampung halaman masing-masing, PANDULAH SECARA SELAMAT, BE CAREFUL AND PLEASE NO MAT REMPIT.. kahkahkah :) Semoga Hari Raya tahun ini memberikan berjuta juta kemanisan dan kebahagiaan buat semua umat Islam terutamanya Cik Bam serta keluarga yang disayangi  :)

Selamat Hari Raya ! Maaf Zahir Dan Batin


Marilah kita buat semua ini semula,

Agar semua berjaya dilaksanakan,

Bulan puasa sudah lama bermula,

Hari Raya ditunggu-tunggukan :)


May your home be graced with
warmth and happiness during Hari Raya ! :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...