Haziqah buat contest – What reminds you of me


Smiley

Dah pukul 3 p.m. lebih, diriku tak peduli,
Kalau kengkawan Joel menyukai contest ini,
Janganlah tengok TV dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.



Smileys



Smiley


Wanna know apa yang membuatkan saya teringat tentang Haziqah ?
Nak takkk ?

Jomm, terjahh !

|
|
|
v

1st :

Yupp, seriously. Senyuman si Haziqah tersangat sangatlah menawan !
# tergoda beb. hihihiii! :p 


Always smile ! Why ? Because you can :)

My Photo 
 see ! the smile is very very nice ! 

Never stop smiling yea :D 

 

2nd,



 Can't deny this one. Just click on minispacemine.blogspot.com and perkara pertama yang anda akan tengok will be the colour of her blog which is BLUE. Sangat cantekkk and menenangkan :) Our favourite colour is the same which just make me remember more about you :D


the 3rd and last one,

Hehehehe ! The name is seriously memorable and it's a VERY nice name. The reason why the name reminds me of Haziqah is because nama dia ni senang diingati + saya ada kawan yang bernama Hafiqah which is yang almost similar with Haziqah :) Nice name ! :D

tag -->

cempaka kuning | annis  _






tak lupa juga nak wish kepada Cik Haziqah,




May your home be graced with
warmth and happiness during Hari Raya ! :)
#okayitusaja Smiley
Smileythank youuuu and bye bye Smiley


3 comments:

  1. Ya Allah, comelnya entry ni. Thanks join ;))


    Btw, umur berapa yee dear?

    ReplyDelete
  2. harap ada rezeki utk mng :) kehkehkeh

    14 thn and still yound. XDD

    thanks !

    ReplyDelete
  3. 14 y/o? And you really good at English. Assume that your backgroundd really niceeee :)


    I tabik you dik :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...