JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi

# OK HAI ! ;D



Sekarang ni nak join 1 lagi giveaway yg interesting ;)

CEPAT CEPAT LA TEKAN BANNER KALAU NAK JOIN !

Hadiahh ?
BETUL BETUL IDAMKAN BARANGAN NI ->

1. Pendrive macam kak Tiefazatie ni.
pendrive saya dah hilang T.T 
really need a new one sebab saya inikan student :)
Dan design pendrive yg sangat nak ni unik ! 
Tiada $$ nak beli D;

2. Kasut Converse All Star.
Woahhh, kalau dapat kasut ni, tak pernah 
lagi pakai kasut yg lain ! Serious ni  :D

3. Blackberry Playbook. 
Rasanya saya tak kan tatap benda lain drpd benda 
ni kalau saya ada playbook ni :)


TARIKH TUTUP
13 september 2011 
[ last submit 12 september 2011 , 
jam 11:59:59 malam ikut jam gulagula ]


tag ->

Miss Michelle, Mdm Fieda and Miss Bambam

4 comments:

  1. yeay! thanks sebab sudi join GA neyshak :)
    all the best joel!

    nanti neyshak kasi awak hadiah tu yee kalau rezeki neyshak melimpah ruah ^^

    ReplyDelete
  2. semoga awak punya rezeki melimpah tak henti henti. Amen ! :D

    ReplyDelete
  3. thanks sebab join ! ^^

    all the best ! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...