Kad Hari Raya Dari Hsue Craft

#salam.semua!

Hari ini saya nak join contest yang dianjurkan khas oleh
Puan Suhaila :) Tekan SINI kalau nak join gak.
saya nak kad raya walaupun saya bukannya beragama Islam
Boleh berikan kepada kawan-kawan ataupun guru yang beragama Islam. 
Dapat gak rapatkan hubungan, kan ? :)

Smiley 

Walaupun kita berlainan kaum & agama,
Inginku ucapkan dengan hati yang iklhlas,
SELAMAT BERPUASA dan tidak lupa juga,
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !

Dengan ini, saya yang 'hawttt' lagi terlebih prasan, tuan empunya belog ini ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua kawan-kawan fesbuk, kawan-kawan belog, kawan-kawan sekolah, dan tidak lupa kepada silent readers yang mungkin tidak pernah bertegur. Saya menghulurkan 10 jari jemari yang  tak berapa nak hawwt ini ingin meminta maaf, meminta beribu-ribu juta ampun jika selama anda membaca belog ini ada yang terasa hati atau tersentap dengan kekasaran ayat yang saya paparkan di belog ini dan juga blog yang 'hawtt' ini. Saya minta maaf sangat-sangat. Maafkanlah saya, okayyy ? Kalau maafkan, awak hawwt :3 hihihiii.. Kepada semua yang pulang ke kampung halaman masing-masing, PANDULAH SECARA SELAMAT, BE CAREFUL AND PLEASE NO MAT REMPIT.. kahkahkah :) Semoga Hari Raya tahun ini memberikan berjuta juta kemanisan dan kebahagiaan buat semua umat Islam terutamanya Puan Suhaila serta keluarga yang disayangi  :)

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin 

Marilah kita buat semua ini semula,

Agar semua berjaya dilaksanakan,

Bulan puasa sudah pun bermula,

Hari Raya ditunggu-tunggukan :)

Mari kita dapatkan kad hari raya dari

hsue82.blogspot.com 

last but not least, to Puan Suhaila

# sekian, terima kasihh ;)

4 comments:

  1. all da best!pandai berkata..ptt la sllu mng nie..hee

    ReplyDelete
  2. TQ Joel....so sweet n sgt2 nice ucapan yg dibuat... :)

    ReplyDelete
  3. Tiefazatie : thank youu. hopefully dpt gak mng kad raya ni.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...