KASIH ONLINE SHOP 1st GIVEAWAY!!!


sila tekan banner kalau nak join

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Saya berharap kemajuan business dalam shop ini,
Telah diriku ini, Joel Leslie menjadi follower baru,
Bagi online shop yang best dan special ini (:


*sekali dah like fanpage *


Smiley

tips & cadangan :)
Dari segi blog

  • besarkan sikit font bagi tulisan entry tu. Agak susah bagi mereka yang rabun untuk membaca. Ini juga akan memudahkan para pembeli untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang produk yang dijual.
  • Gunakanlah bahasa baku. Contoh :  ada kt sidebar tuh - kalo xnak like pn xpe.. sbnrnye utk korang dpt adiah lbh jek ---> ada dekat sidebar tu kalau tak nak like pun tidak apa. Sebenarnya untuk kamu orang dapat hadiah lebih saja
  • Buat banner bagi online shop ini. Supaya para pengunjung blog tertarik untuk membeli produk di online shop ni. Banner itu harus ada gambar produk-produk yang dijual. Supaya para pengunjung masuk blog tu, tengok banner, terus tahu apa yang dijual di online shop tu.
  • Besarkan sidebar sebab macam sempit sangat bagi bahagian bawah sidebar.
  • Rasanya widgets macam feedjit & widgeo itu tak perlu ada dalam blog. 
        Dari segi business
  • Promote produk dengan lebih kerap. Contohnya, minta untuk memjadi member Iklan OnlineFREE ADS dan dll. Di situlah tempat promote produk-produk yang ada.
  • Masukkan gambar produk-produk yang dijual di sidebar. 
  • Masukkan testimoni pelanggan yang pernah beli barangan di online shop itu.


Senyuman yang sangat menawan, itulah ubat,
Bagi menyembuhkan duka kehidupan saya,
Membeli belah di Internet itu memang hebat,
Tenaga disimpan, masa dijimat, hidup bahagia.

Smiley

Eh, tak lupa juga nak wish yer ..


Your anniversary is a right time
For you two to share the awesome love nation
It's obvious that the two of you
Have quite a deep loving connection!
I, Joel Leslie send a congratulations
And heartfelt wishes too,
For joyful, happiness and love
In everything both of you do 

May both of you forever be one 
strong family who are blessed by God Almighty :)

It takes two special wonderful people,
To make a wonderful strong loving pair.
There's a joy just being around both of you,
A feeling both of you love to share.
  I send an anniversary wish to you two,
For years of joy and pleasure both of you together.
May each and every year keeps getting better,
With those awesome memories to treasure ♥

Even the giveaway banner shows how huge
is your love towards your husband :)
I believe in any condition whatsoever, 
you two will be one strong husband and wife. 

Saya doakan kalian semoga terus bahagia,
Menjadi ibu dan bapa yang sangat berjaya,
Mendidik anak ke arah yang terbaik untuk masa depan mereka,
Dimurahkan rezeki dan gembira sehingga hujung nyawa ♥
Happy Anniversary ! ♥

cake buat anniversary :) ->


Smiley

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :) 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...