MARK UP CC

AHAKSSS UHUYYYYYY !

salam semua. malam ni saya nak join giveaway yg bertajuk
MARK UP CC


> kalau belum join lagi, sila tekan banner atas ni <

Okay, saya dah jadi 
follower blog chomelcollection

Smiley

Okay, time untuk menghina dan mengejek. kehkehkeh! tak laaa. main main je. 
TIME UNTUK MEMBANTU. haaa, barulah sedap bunyinya :D hihihihihiii..Smiley

  • cuba background/template yang baru untuk blog. Cari yang cheerful, fun and exciting. Supaya lebih sedap mata memandang dan lebih menarik minat pelanggan.
  • Boleh tak guna bahasa BM baku ? Contoh ayat yang saya tak berapa faham : isi penting dalam entri ini, k0rang nyatakan pembaikpulihan yang perlu CC lakukan..xkesahlah paper strategi/hiasan/susunan/ atau cadangan paper jek..hehehe..pastu lau nak celoteh len pon xpe k..muahhh...yang kreatif atau CC rasa ikhlas jek die gtau, ada can kot..(kipas CC lah nih..hahah) Supaya pelanggan situ dapat faham maksud ayat ayat di entry dengan lebih betul. okok ? heheheee.. Contoh blog yang senang nak faham entry dia : http://rasafahubmall.com
  • Sebab blog itu merepukan blogshop, sila guna bahasa 'SKEMA'. contohnya : lau kat facebook page CC lak..cmnie caranyer ---> kalau dekat Facebook page CC pula, macam ini caranya.  ... Supaya senang nak faham maksudnya. :)
  • Bloglist tu panjanggggggggggggg sangat. Kalau boleh, remove beberapa blog dari bloglist tu. Kalau tak boleh, buat scrollbox. Sini ada tutorial buat scrollbox : TEKAN SAYA
overall, blog itu simple and nice. Cuma perlu ada beberapa perubahan. 'Everything is better with improvements'
untuk pemilik chomelcollection

itu sajaaaaaa...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...