Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.


Hello semua ! 

Okay, saya excited giler nak join contest yang hebat KEBABOOM ni. Tak pernah lagi nak join contest yang seumpama dengan ini. So, nervous juga sebab peluang nak menang tu macam rendah je. Now, dengan perasaan yang excited & nervous, saya join Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.

here's the pictures !

> before <


> after <

short explanation untuk gambar ni :) 
Okay, saya 100% tak reti nak guna photoshop or any application yang rumit. Oleh sebab itu, I used picnik. Sooo much easier. Ni gambar abang saya. He's wearing contact lens dalam gambar tu and I edited this picture with lots of love. hehehe :D  
Okay, if I don't win, I'll still be proud to know that I'd tried my very best. Tapi kalau ada rezeki, rezeki tak boleh ditolak. Betul tak ? :)
 OHMYGUTS, almost terlupa nak tag kawan ! Okay, I tag Cik Annis :)


I have something to say to both Miss Dayah Jelita & Miss Eien Razak 

May your home be graced with
warmth and happiness during Hari Raya ! :)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...