Segmen | Teka Maksud Tersirat

Welcome to The Smiley Guide! HELLO SEMUA !



Smiley

Dah pukul 3 p.m. lebih, diriku tak peduli,
Kalau kengkawan Joel menyukai segmen ini,
Janganlah tengok TV dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Silakan tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.



Smileys
Saya sedang syok tengok ulangan AF9,
Sambil sibuk type entry untuk segmen ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan ?
Nah, ini bukti dah jadi follower blog itu dan ini.


Smiley



Smiley biar saya fikir kejap ......
Smiley haaa ! dapat dah idea :)

Dalam bentuk perbualan yer ->









ok .. best tak jawapan saya ? *psst, cakaplah YA.

tag -->

cempaka kuning | annis  _
 
#okayitusaja Smiley

Smileythank youuuu and bye bye Smiley

6 comments:

  1. weehhhhh. kreatif gilakkk !!! mekasih join ! hee. nak follow sini jugak lha :) mekasihh :)

    ReplyDelete
  2. hrp2 dpt mng 1sty place. hehehe. :p

    thanks for the compliments yea. and you're welcome :D and thanks lagi sbb folo ! :D

    ReplyDelete
  3. hihihihiii. thank you yer amanina :)

    ReplyDelete
  4. http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/pemenang-segmen-teka-maksud-tersirat.html


    mmg menang pon :) cntact fya ehh :)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...