shiema sufian nak bagi duit raya!

# SALAM SEMUA !

okay, sekarang saya nak join a very simple giveaway yg best gilerr ! :D


cer klik banner kalau nak join 

# komen sikit sikit jer..
Blog sangat kemas and teratur. Bagus ! Bagus ! Okay, kalau boleh header tu tukar. Sebab bukan tak menarik, cuma terlalu simple. Cuba ada gambar ke, tagline ke, macam header saya yg hawtt tu ke .. ekekeke. *prasan gilerr header blog hawtt sangat betul saya ni. hodoh adalahh* And masukkan bnyk lagi widgets kat sidebar . Overall, blog awak sangat kemas and nice. cuma perlu ada sedikit changes. That's all :)

tag --> 
Miss Annis, Mdm Fieda and Miss Bambam

1 comment:

  1. tenkiu sudi join :) tunggu ye sape nak dapat duit raye :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...