Ummi Iman 1st Giveaway


Dah pukul 9 lebih, diriku tak peduli,
Mestilah layan Ummi Iman 1st Giveaway dulu,
Kalau kengkawan Joel menyukai GA ini,
Jangan tidur dulu, buat entry dahulu.

Kalau kengkawan ada hati nak join,
Sila tekan banner yang atas tu,
Lepas tekan banner, you are counted in,
So, apa tunggu lagi? tekanlah banner tu.

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.

Saya sedang syok tengok AF9,
Sambil sibuk type entry untuk GA ini,
Kalau nak join, kenalah jadi follower kan?
Nah, inilah bukti dah jadi peminat blog INI

# saya follow dengan ikhlas :)

Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI



     Sahabat ibarat insan terbaik dalam hidupku 
dan sering sejalan denganku dan yang menjag
nama baikku ketika aku hidup atau 
selepas aku meninggal. Dialah yang mewarnai 
hidupkdan membuat aku tersenyum !





Tak lama lagi entry ini akan siap,
Semoga diriku berpeluang untuk menang,
Tapi, sebelum entry diriku ini betul-betul siap,
Saya nak tag kawan yang berpeluang untuk menang



Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
 
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)

THANK YOU :) 

lotsa love, Joel.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...