First GiveAway by Summer

Dateline : 30 September 2011 27 October 2011
Smiley

Orang berbudi, kita mesti berbahasa,
 Nilai yang baik harus dipraktik disini,
Kalau nak sesuatu, haruslah berusaha,
Mari kita bersama-sama join contest ini.

Sombong, kedekut dan jugalah dengki,
Janganlah diri kita ini bersikap seperti itu,
Kalau kengkawan saya nak join contest ini,
Sila tekan banner yang awesome di atas itu ;)

Jikalau anda seorang penduduk di Malaysia,
Anda merupakan seseorang yang bertuah,
Kalau nak hadiah, jangan buat ini sia-sia,
Peluang keemasan anda untuk cuba tuah.




Apasal awak ni macam org giler,
Kamu akan mng, just wait and see,
Syarat GA ni, perghhh, senang giler,
Memang senang, macam A, B, C!


Saya sedang memberi makanan kepada ikan,
Sambil sibuk type entry untuk segmen ini,
Kalau nak join, mestilah jadi follower kan ?
Nah, ini bukti dah jadi follower blog yang INI


Hadiah yang ada, saya sangat sukakan,
Tolonglah beri kepada diriku yang kesian ini,
Nah tahu hadiah ? Mestilah mahukan ?
Hadiah yang menarik ada tertera di SINI

# pleasee! sy nakkkk sangat menang entry terbaik. :D

kalau menang, ni reaksi sy :



gembira yang tak terhingga :)

Menarik sangat GiveAway ini,
Diriku sanggup tunggu sampai pagi,
Marilah kawan, mari join GA ini,
Pasti tiada sesiapapun yang akan rugi.
inilah diriku, namaku Joel Leslie,
Ingin mengakhiri entry GA ini,
You should join this GA, seriously!
Kalau tak join, rugilah dirimu nanti :)


lotsa love, Joel.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...